ABOUT

 

ABOUT

JUST TODAY is een Boutique beleving van alles wat met mode, interieur en lifestyle te maken heeft. De shop onderscheidt zich met boutique brands uit binnen en buitenland. Het spotten en samenstellen van de mooiste merken doen wij met heel veel liefde. Elk item wordt met precisie geselecteerd, alleen het allerleukste mag in de shop!  Jc Sophie en Lolly’s Laundry, Noa Noa, Yaya en FRNCH en Selected Femme zijn nog maar enkele van de vele merken die wij in huis hebben. Een eclectische mix van Bohemian chic, klassiek en hip waaraan steeds nieuwe merken worden toegevoegd. Investeer bij ons in mooie basics en chique items, altijd van mooie kwaliteit en de allerleukste accessoires voor de perfecte outfit.JC Sophie zomer 2018

Ook lifestyle en homewear voor jezelf of voor de leukste cadeautjes zijn bij ons te vinden. Op de boven etage maken we er een feestje van met een steeds wisselende, maar altijd eclectische mix waaronder een kleine collectie lampen en niet alledaagse accessoires. Wij hanteren graag de verfkwast en veranderen met regelmaat het behang op de muur voor de boutique sfeer waar wij zo van houden!

Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak , ook ’s avonds,  naar de winkel te komen. In plaats van internetshoppen achter de computer, zijn wij je personal shopper om te zoeken naar je eigen stijl. Een leuke gelegenheid  om met vriendinnen af te spreken. We zien je graag in onze winkel!